Home Lifestyle

Dit huis staat al meer dan 30 jaar leeg. Wat een man vond toen hij binnen ging kijken is geweldig!

1219

Het meest interessante aan dit verlaten huis is dat het interieur in perfecte staat bewaard is gebleven. Hij staat in de provincie Ontario, Canada. Een fotograaf uit Canada ontdekte deze woning en was zo enthousiast dat hij er een hele foto sessie van gemaakt heeft. Dit huis is al tientallen jaren niet meer betreden, en vond dit huis tijdens een zoektocht naar spookhuizen.

De foto’s die hij er maakte vormen een bijzonder inkijkje in hoe men leefde rond de jaren ’60. Het is alsof de bewoners van plan waren terug te komen, maar op het laatste moment besloten om dat niet te doen. Wat er precies met de bewoners gebeurd is en waarom ze hun woning hebben verlaten, is niet bekend.

Het huis werd 30 jaar geleden verlaten.
hu1

Het medicijnkastje in de badkamer. De meeste merken in dit kastje bestaan nog steeds!
hu2

Zelfs de scheerspullen voor mannen staan er nog in…
hu3

En een aantal flesjes parfum.
hu4

Hele wanden waren gevuld met boeken.
hu5

Er werden zelfs handgeschreven brieven gevonden.
hu6
De slaapkamer.
hu7

De piano was bedekt met een dikke laag stof.
hu8

Het huis staat vol met antiek.
hu9

De ruime woonkamer.
hu10

Een vintage grammofoonspeler.
hu11

Er zijn nog steeds objecten in de originele verpakking vindbaar.
hu12

Het fornuis in de keuken.
hu13

De badkamer beschikt over een kaptafel.
hu14

Volgens veel mensen is dit een stereotype woning hoe het er in de jaren ’60 uit zag. Vergeet deze verborgen schat niet te delen met je vrienden. Zij zullen waarschijnlijk ook zeer onder de indruk zijn van deze vondst.