Home Tips

Dit is er wat met je lichaam gebeurt als je dagelijks een week lang kokoswater drinkt!

786
Je wordt er steeds vaker mee geconfronteerd op internet. De kracht van de kokosvrucht. Overal horen we van alles over de gezondheidsvoordelen van kokosolie, maar gek genoeg hebben steeds minder mensen het over het sap van de kokosnoot. Tegenwoordig overal makkelijk te verkrijgen in allerlei lekkere smaakjes zoals ananas en minstens net zo gunstig voor je gezondheid als de oh zo populaire olie.

Kijk snel op de volgende pagina en zie wat er met je lichaam gebeurd als je dit natuurlijke wondermiddel elke dag zou drinken.

Versterk je immuunsysteem
Dagelijkse consumptie van kokoswater geeft je lichaam de kracht die het nodig heeft om je immuunsysteem een goeie gezonde boost te geven. Het kan ook mogelijke bacterieën in je lichaam doden die ervoorzorgen dat je ontstoken tandvlees krijgt. Kokoswater vecht actief tegen virussen die voor verkoudheid en andere besmettelijke ziektes zorgen.

Je zult een boel meer energie hebben
Door kokoswater gaat je schildklier harder werken. Dit geeft je lichaam een energie opdonder op een celniveau. Na een week van regelmatig kokoswater drinken zul je behalve energieker ook vrolijker zijn.

Je zult een aanzienlijk betere stoelgang hebben
Kokoswater is een gigantische bron van vezels. Het is niet altijd makkelijk om de gigantische hoeveelheden vezels binnen te krijgen die je lichaam elke dag nodig heeft, maar 2 glazen per dag en je bent al op de helft.
Schermafbeelding 2016-03-23 om 22.59.04Je zal gewicht verliezen
Regelmatig kokoswater drinken voor een weeklang zal je helpen afvallen. Het is laag in vet, maar geeft je een zeer vol gevoel.

Schermafbeelding 2016-03-23 om 22.47.20
Last van hoofdpijn?
Als je vaak last hebt van hoofdpijn dan weet je hoe vervelend dit kan zijn. Kokoswater kan worden gebruikt om jezelf zeer snel te voorzien van de juiste hoeveelheid vocht. Uitdroging lijdt tot hoofdpijn. (Denk maar eens aan je laatste kater)

Je huid zal stralen
Een glaasje kokoswater zal je voorzien van een prachtig stralende huid. Doordat je lichaam zo goed gehydrateerd blijft geeft het minder kans op rimpels.

Kokoswater is behalve een super gezond drankje ook nog eens heel erg lekker. Meng het met sinaasappelsap of kook de variant met een smaakje als je de smaak niet kan waarderen.

Vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden op Facebook als je dit ook super handig vond om te lezen!