Home Uncategorized

Hij pakte twee oude velgen en ging ermee aan de slag. Het eindresultaat? WOW!

445

De zomer is weer inzicht en dat betekent strand, zon, zee en barbecuen! Maar niet iedereen heeft natuurlijk een barbecue staan. Daarom gaan wij je uitleggen hoe je van twee oude velgen een prima werkende barbecue kan maken. Heb je geen velgen liggen? Kijk dan even hier…

Maak indruk op je vrienden met dit super leuke alternatief. Het is toch veel leuker om zoiets speciaals te hebben dan een standaar barbecue die iedereen heeft? En het is nog goedkoper ook! Bekijk onderstaande instructie video om deze vervolgens zelf stap voor stap in elkaar te kunnen zetten.

Ga je dit ook proberen? Vind jij dit nou ook een leuk idee? Vergeet dit idee dan niet te delen met alle barbecue liefhebbers die je kent.