Home nieuws

De straat terroristen komen raadslid tegen die interview heeft en verstoren die brutaal!

106048

Tijdens een RTV NH interview met raadslid Juliëtte Rot komt de bekende vlogger Ismail Ilgun van de Hoodvlog Poelenburg Zaandam PLB langs met zijn vrienden en begint ook te filmen.

In de beelden – die hieronder te bekijken zijn – is te zien hoe het viertal in een Audi langs kwam rijden om verhaal te halen bij Rot, die zich eerder negatief had uitgelaten over de hangjeugd. Eerder deze week brachten de jongens ook al een bezoekje aan het raadslid. Dat was vlak voor een interview met NH, buiten het zicht van de camera.

‘Geen mens’
“Je was alleen maar negatief over ons”, aldus Ismail Ilgun, de vlogger die in opspraak kwam vanwege de video’s waarin flink gereld wordt in de wijk. “Je bent geen mens, je bent karakterloos.” Tijdens het hele gesprek hield hij een draaiende camera in het gezicht van Rot.
Rot heeft naar aanleiding van de intimidaties aangifte gedaan van bedreiging.

Ismail Ilgun is een maand geleden begonnen met vloggen, hij noemt dit de hoodvlogs en deze neemt hij op voor de Vomar in de wijk Poelenburg in Zaandam.