Home nieuws

Rapper Boef spreekt met minderjarige jongen af en knokt met hem. Hij zit nu vast. Bekijk zijn videobericht:

95728

De politie heeft de Tilburgse rapper Boef aangehouden nadat er zondagavond een massale knokpartij werd voorkomen door de politie. 

Dat meldt Omroep Brabant. Door veel manschappen op strategische punten te plaatsen wist de politie in Tilburg de enorme knokpartij tussen ongeveer 100 mannen weten te voorkomen. De aanleiding was waarschijnlijk een vete tussen de rappers Boef en Para Soma.

De knokpartij zou zijn aangekondigd op sociale media. De twee rappers maakten ruzie via Instagram en daagden elkaar uit om te knokken. Eerder op de avond hadden de twee al met elkaar geknokt vervolgens zou er een grote groepsgevecht plaats vinden.

Rapper Boef reageert op de 17 jarige rapper Parasoma na zijn knokpartij

Hieronder reageert Parasoma op Boef na zijn knokpartij: