Home nieuws

WAARSCHUWING: als je dit met de airco in je auto doet, loop je kans om jezelf te doden…

84597

Het is meer dan normaal om je airco in je auto op een hete zomerdag op volle kracht te draaien. Je voelt je niet lekker en je wil het jezelf een beetje comfortabel maken. Maar voor je de airco opdraait, moet je een ding doen. Het zal je auto niet langer doen meegaan, maar het spaart wel je gezondheid …
waarschuwinga

Voor de airco op te zetten, moet je altijd je raampje opendraaien. Waarom? Er zweeft namelijk giftige benzeen in je auto rond. Hoewel het een natuurlijk element is, wordt het gelinkt aan kanker doordat het zich ophoopt in de lever, de beenderen en de nieren en ons lichaam kan het niet eenvoudig vernietigen of verwijderen.

Studies hebben aangetoond dat benzeen zich in je auto opstapelt als je de ramen te lang gesloten houdt. Wetenschappers denken dat het komt door de harde plastic van de zetels. Om er vanaf te geraken, moet je gewoon je ramen openen.

Als je je airco opzet, blaast hij eerst warme lucht en het is deze lucht die de giftige stoffen bevat. Maak er alsjeblieft een goede gewoonte van om eerst je ramen open te draaien vooraleer de airco op te zetten.

DEEL deze belangrijke informatie met je vrienden en familie op Facebook!