Home nieuws

Vrouw liep naar pinautomaat toe, wat ze vervolgens deed is verschrikkelijk. “Help de dader te vinden”

2273

In het filmpje hieronder zie je een vrouw die gezocht wordt door de politie. Ze had namelijk 7000 euro van de rekening van een 60-jarige vrouw uit Rotterdam gepint. Ze voerde dit op meerdere locaties in Rotterdam uit. Van Kralingen tot aan Coorswijk.

vrouw-diefstal

Toen het de vrouw gelukt was om de pinpas te stelen logde ze ook in op internetbankieren van de 60-jarige vrouw. Toen dat haar gelukt was had ze geld overgeboekt van de spaarrekening naar betaalrekening en ze had ook nog eens het pinlimiet verhoogd. De rekening is inmiddels helemaal leeg van de vrouw wiens pas was gestolen.

De politie vraagt dit bericht te delen en als je ideeën of tips hebt, bel dan 0800-6070. Bekijk hieronder het filmpje: