Home bizar

Echtpaar adopteerde een drieling, maar wat de dokter 7 dagen later onthulde was volkomen onverwachts…

715

Andy en Sarah uit Oklahoma wilden niets liever dan kinderen krijgen, maar nadat ze het een drie jaar hadden geprobeerd, besloten ze om andere opties te verkennen. Omdat de kosten voor IVF tussen de 25.000 tot 50.000 euro waren, besloten ze in plaats daarvan een kind te adopteren, en al snel werden ze gekoppeld aan een aanstaande moeder.

Toen het paar bij de echo van de aanstaande moeder mocht zijn kreeg het stel een verrassing. De vrouw was zwanger van een drieling! Andy en Sarah waren verbaasd, maar tegelijk ook erg blij. De drieling werd twee maanden te vroeg geboren en moest daarom een poosje in het ziekenhuis blijven.

Een week later, voelde Sarah zich niet lekker en maakte ze een afspraak met de dokter. Toen de arts haar vertelde dat ze al poosje zwanger was, was dit opnieuw een grote verrassing. Zeker toen ze hoorde dat ze een tweeling zou krijgen.

“We waren erg blij. Waren we ook een beetje in paniek? Natuurlijk. Maar we waren vooral erg verheugd”, vertelt Sarah.

Het gezin groeide binnen één jaar van twee naar zeven personen! De tweeling Abigail en Andrew kwam gezond ter wereld en ook de drieling maakte het goed. Volgens Sarah verbruiken ze 300 luiers per week! Zelfs nu ze beiden nauwelijks slapen ‘s nachts, zijn Sarah en Andy helemaal gelukkig met hun gezin.

“God heeft een fantastisch gevoel voor humor”, besluit Sarah.


Dit verhaal is hartverwarmend. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Deel het daarom met je vrienden op Facebook, als je hier ook zo blij van wordt!