Home Ongelooflijk!

Personal trainer kwam 35kg aan om zijn cliënt met overgewicht te helpen met afvallen.GEWELDIG!

607

Een Personal trainer genaamd Adonis Hill wist hoe moeilijk het is om te kampen met overgewicht. Toen zijn bedrijf jaren geleden op het randje van de afgrond stond raakte hij in een diepe depressie, en kwam voordat hij het wist tientallen kilo’s aan. Hij realiseerde zich dat hij zich op een donkere plek bevond en besloot er iets aan te doen. Met de hulp van een vriend verloor hij 50KG. Later zou hij die mijlpaal gebruiken om andere mensen te helpen om weer fit te worden.

afvallen

Toen hij zijn cliënt Alyssa ontmoette besloot hij het ondenkbare te doen. Speciaal voor haar besloot hij 35 kilogram aan te komen, om haar die extra motivatie te geven om iets aan haar gewicht te doen. Dit is een onderdeel van een nieuw programma waarbij personal trainers hun cliënten helpen door samen met ze af te vallen. Maar is dit wel effectief? Of is het toch meer een mediastunt?

afvallen1

Niet dus. Zijn cliënt verloor uiteindelijk meer dan 25kg door zijn methode! Het was moeilijk, maar het gaf Hill voldoening om op deze manier nog veel meer van zijn klanten te helpen met gewichtsverlies.

afvallen2

Hills is woonachtig in de Verenigde Staten en heeft een nieuw plan bedacht, genaamd “Adonis Moves America,” waarin hij over een bepaalde periode van New York naar California gaat lopen. Voor degene die het nog niet wisten, dat is zo’n 4800 kilometerHet resultaat is wel geweldig!