Home Ongelooflijk!

Ze lachden haar uit wanneer dit meisje met ze wilde vechten. Maar wat er dan gebeurt? WOW!

1864

Een meisje genaamd Germaine yeap is een kampioen in Muay Thai, een oosterse vechtsport. De arme medewerkers van dit fitness centrum in Maleisië dachten dat ze een verlegen meisje was die iets probeerde te leren over de vechtsport, maar ze hadden geen idee wat hen te wachten stond.

 vechten

Wanneer ze ging sparren met de eerste jongen zei hij meteen dingen als “Je kunt mij niet raken”, of “Dit is geen salsa.” en ”Heb je een pauze nodig?” Uiteindelijk, wanneer Germaine deed alsof ze het opgaf in de ring, nam ze het heft in eigen handen.

De jongens hadden geen idee hoe ze moesten reageren wanneer het meisje opeens klappen uitdeelde als een professional.

Ik denk dat ze stukjes van hun beschadigde ego bij elkaar moeten vegen. Dit bewijst maar weer eens dat je nooit iemand moet overschatten, ongeacht hoe ze eruit zien.

Bekijk hieronder het memorabele filmpje, geweldig!