Home bizar

Deze spray heb je al meermaals in de bouwmarkt gezien, maar nog niet aangeraakt. Bij je volgende bezoek grijp je er meteen naar.

1036

Eigenlijk wilde je alleen maar enkele nieuwe stekkerdozen kopen, maar je wanhopige zoektocht eindigt tussen de vier meter hoge rekken. Deze opdracht lijkt wel een eeuwigheid te duren en ondertussen loop je zonder het te weten voorbij tal van wondermiddeltjes.

Een daarvan is WD-40 spray. Deze mysterieuze vloeistof wordt meestal gevonden tussen de middeltjes voor auto en fiets. Maar deze blauwe bus met het gele logo kent oneindig veel mogelijkheden, die jij nog niet kenden en je verbaas gaan doen staan. Wij waren wel verbaasd toen we zagen wat voor wonderspul dit is.

Kijk op de volgende pagina wat je hier allemaal mee kunt doen!volgende-pagina-1