Home Ongelooflijk!

Straatmuzikant had nog nooit op het podium gestaan. Toen hij begon met te zingen hield niemand het droog!

1184

Toen Pablo Lopez auditie deed voor Mexico’s Got Talent,” dacht vrijwel niemand dat hij indruk zou kunnen maken.

muzikant

Pablo had namelijk geen makkelijk leven kunnen lijden. Hij raakte als jongeman al dakloos, en werd vervolgend geadopteerd door een Amerikaans gezin. Op 18-jarige leeftijd keerde hij terug naar Mexico, maar eenmaal aangekomen duurde het niet lang tot hij weer verslaafd raakte en op straat belandde.

Hij sliep in bushokjes en op straat. Hij zorgde voor zichzelf door te zingen bij de metro. Begrijpelijk dus dat Pablo ontzettend zenuwachtig was voordat hij het grote podium opstapte. Zijn interpretatie van het prachtige nummer “Old Time Rock And Roll” gaf mij kippenvel over mijn hele lichaam.

Als dit gebeurd, weet je dat de zanger zijn ziel in zijn muziek legt. Een legendarische auditie ronde als je het mij vraagt..