Home bizar

Vader laat zoon MEGA SHELL afsteken in een auto midden in een WOONWIJK!

774

Beelden zijn op Youtube verschenen vandaag hoe een vader zijn zoon aan het opjutten is om een shell in een Ford KA af te steken. De Ford KA zou eigendom zijn van de vader. Ze plakken de shell aan de binnenkant van de auto vast en zorgen ervoor dat het lontje aan de buitenkant zichtbaar is. Zodat deze vanaf de buitenkant afgestoken kan worden. Echter bevind de auto zich op een parkeerplaats midden in een woonwijk!

Veel mensen zijn woedend op de vader over de onverantwoorde gedrag. De Shell zou bovendien hartstikke illegaal zijn. Op de beelden hieronder is de vader ook nog eens duidelijk te horen wanneer hij aan het rennen is ”FILMEN, FILMEN!!”

Wat vinden jullie van de actie? Mag hij zijn gangetje gaan omdat het om zijn eigen auto gaat? Of is het hartstikke onverantwoord in een woonwijk? Bekijk de beelden en laat een reactie achter!