Home bizar

Drie keer raden waarom dit huis in Emmen te koop staat?

1781

Je huis verkopen op Funda? Dan kun je natuurlijk proberen om viraal te gaan net als het opgeruimde huis in Amstelveen in oktober vorig jaar. En zoiets staat ook op het punt te gebeuren met de Rietgors 19 in Emmen. Een leuk stulpje voor 275.000 kosten koper, maar dan heb je ook de mooiste 2/1 kapwoning in Emmen. Of in elk geval één van de mooiste, nou ja, daar lijken ze in de omschrijving ook niet helemaal over uit.

En als je de foto’s bekijkt dan ben je misschien al een beetje verkocht. Waarom zou iemand uit dit huis willen verhuizen? Nou, het antwoord zie je misschien wel in deze foto die inmiddels uit de gallery foto’s die het huis aan moeten prijzen is verwijderd.

Huisje te koop in Emmen, wat zou de reden zijn dat het huis te koop staat?

Ja, waarschijnlijk daarom dus!