Home Ongelooflijk!

Hij spaarde 20 jaar kleingeld. Toen reed hij naar de juwelier om een bijzonder cadeau voor iemand te kopen….

583

sRomantiek is iets waar we allemaal wel een beetje een zwak voor hebben. Denk aan rode rozen, wijn, diner bij kaarslicht. En natuurlijk kleingeld!

kleingeld

Een Chinese man wilde bewijzen dat kleingeld wel degelijk romantisch kan zijn. Zeker als je hoort dat hij de 20 jaar oude belofte aan zijn vriendin wilde waarmaken! De 30-jarige Liang Liang beloofde zijn vriendin dat hij met haar zou trouwen, en dat hij op een dag een ring voor haar zou kopen. De tijd testte hun relatie.

Ze werkten namelijk allebei in verschillende steden. Toch was Liang vastberaden om zijn doel te behalen. 20 jaar lang spaarde hij al het kleingeld wat hij kon missen. Toen op een dag huurde hij een bakfiets, en reed met zo’n 200kg aan kleingeld naar de juwelier. De medewerkers van de juwelier waren uren lang bezig om het geld te tellen.

Maar Liang ging aan het eind van de dag weg met een diamanten ring ter waarde van $1933! Inmiddels zijn Liang en zijn vriendin gelukkig getrouwd.