Home bizar

Mama legt haar pasgeborene op de bank en loopt weg. Dan hoort ze een gil en ziet ze overal bloed

1551

Een babymeisje dat amper drie dagen oud was, werd op 27 juni 2016 gedood door de familiehonden. De baby werd geïdentificeerd als Susie Kirby. Volgens Tucson News Now had de moeder de baby op de bank gelegd om het raam even te openen. Na het raam geopend te hebben, ging de moeder even naar het toilet omdat de baby toch veilig was.baby1-2

De moeder was vergeten dat de twee familiehonden nog in het huis rondliepen. De honden doodden de baby terwijl de moeder even weg was. Ze sleepten de baby door het huis naar de voortuin waar haar oom haar zag en begon te gillen.baby2-2

De dokters probeerden haar nog te redden, maar tevergeefs. De moeder werd niet vervolgd, maar de politie onderzoekt de zaak nog.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent zodat niemand hun kind alleen laat. Bekijk de beelden hieronder: