Home Ongelooflijk!

Ze liet haar verlovingsring in het kopje van de dakloze vallen. 2 dagen later kwam ze in paniek terug, maar kijk eens wat er met haar ring was gebeurd…

689

Een 55-jarige dakloze genaamd Billy Ray Harris wist niet dat zijn leven plotseling zo zou veranderen. Hij leefde onder de brug en bedelde in de Amerikaanse stad Kansas City. Om aan een beetje geld te komen stond hij dagen lang onder een brug. op het stoeppad hopend voor wat geld zodat hij wat eten kon kopen.

1-3

Op een dag stopte een jonge vrouw genaamd Sarah bij hem om hem wat kleingeld te geven. Maar op dat moment liet ze per ongeluk haar verlovingsring in het kommetje van de man vallen zonder dat ze het door had. Pas na een paar uur ontdekte Billy de diamanten ring in zijn kopje.

Hij vond een ring met een grote waarde, de ring is in feite meer dan 4000 euro waard. Met dat geld zou Billy meer overlevingskans hebben.

2-3

Billy is echter een eerlijk persoon, en bewaarde de ring in het geval dat de vrouw terug zou keren. De vrouw kwam twee dagen later terug, in grote paniek, en vroeg of hij hem had gevonden.

2-2

Billy Ray werd opgelucht doordat ze terug was gekeerd en gaf de ring terug aan de rechtmatige eigenaar. De vrouw was erg verbaasd door de eerlijkheid van de man. Maar daar stopt het verhaal niet, Sarah was namelijk zo verbaasd dat de man de ring niet verkocht had dat ze iets terug wilde doen voor de man. De man had de ring gemakkelijk kunnen door verkopen, maar hij besloot dat niet te doen.

Toen ze het verhaal aan haar verloofde vertelde, besloot ze iets prachtigs te doen om de man te bedanken. Ze deelden het verhaal op sociale media en begonnen een inzamelactie voor Billy.

Uiteindelijk zamelden ze 200,000 dollar voor hem in. Met het geld kon hij van de straat komen en zijn leven weer oppakken. Ze brachten de man ook weer in contact met zijn familie. De familie van Billy dacht dat hij dood was en waren al 16 jaar lang naar hem op zoek.

6-2

Billy en het verloofde koppel werden zelfs vrienden. De generositeit van beide kanten zou een inspiratie voor ons allemaal moeten zijn! Deel het verhaal met je vrienden en familie!