Home bizar

Pasgeboren baby komt samen met zijn ouders het vliegtuig in. Dan krijgt de passagier naast hen plotseling deze envelop…

661

Reizen is voor veel mensen een vermoeiende en moeilijke ervaring. Het is nou eenmaal zo dat reizen niet altijd even comfortabel en makkelijk is. Neem bijvoorbeeld het vliegtuig. Luide mensen en kleine kinderen kunnen een ontzettend hoog irritatie gehalte veroorzaken.

Maar de jonge ouders onder ons weten dat het reizen met kleine baby’s nog wel de meest verschrikkelijke situaties kan opleveren. Niet alleen moeten we voor onszelf zorgen, maar ook voor de mede passagiers. Stel je nou eens voor dat je baby uren achtereen aan het huilen is in het vliegtuig. Ik durf te wedden dat ieder van ons dat wel eens heeft meegemaakt. De krijs van een baby is nou eenmaal niet het meest prettige geluid wat er is.

Om dit probleem enigszins in de kiem te smoren, kwam dit koppel met een geweldige oplossing. Toen een man naast dit jonge gezin kwam te zitten, stortte zijn leven op dat moment even in toen hij zag dat hij naast een pasgeboren baby zat. Maar toen de baby hem plotseling dit briefje gaf, verscheen er een grote glimlach op zijn gezicht.

envelop1
Op het briefje stond:

Hoi vreemdeling,

Mijn naam is Madelina. Ik word 17 December 1 jaar oud, en dit is mijn allereerste vlucht. Ik zal proberen mij zo goed mogelijk te gedragen. Ik wil van tevoren alvast even mijn excuses aanbieden als ik moet huilen, of mijn oren pijn doen. Mijn mama en papa hebben iets voor je gemaakt. Er zitten oordoppen in dit zakje voor het geval ik opeens verdrietig wordt.

Ik hoop dat je een hele fijne vlucht hebt!

Deel dit leuke bericht met je familie en vrienden.