Home Ongelooflijk!

Uitgeputte moeder kreeg een parkeerboete bij het ziekenhuis. Maar vervolgens ziet ze plotseling een briefje op haar voorruit…

575

Een jonge moeder uit Canberra, Australië had onlangs meerdere dagen met haar 9-weken oude zoon in het ziekenhuis doorgebracht.

parkeerticket

Ze was uitgeput en moe, en het laatste wat ze kon gebruiken was slecht nieuws. Maar net toen ze dacht dat het niet erger kon, zag ze een parkeerboete op de voorruit van haar auto. Allesbehalve een goed einde na een ziekenhuisbezoek zou je denken. Maar het was niet de enige verrassing die haar te wachten stond. Toen ze de ticket openvouwde zag ze een handgeschreven bericht op een roze plakbriefje. Een vreemde had het volgende erop geschreven:

“Hoi! Ik zag dat je een boete had gekregen voor fout parkeren. Ik weet zeker dat de reden dat je hier bent al moeilijk genoeg is, dus heb ik de ticket voor je betaald. Hoop dat het snel beter gaat!”

Buiten het feit dat het briefje geschreven was door Laura, is er verder niets bekend over deze mysterieuze vrouw.

“Ik hoop dat Laura dit leest en weet dat ik haar ontzettend dankbaar ben,” schreef ze op haar Facebook pagina.
Inmiddels is haar bericht al meer dan 16.000 keer gedeeld door mensen van over de hele wereld. Wij hopen in ieder geval dat ze deze onbekende engel snel zal vinden.

Deel dit verder zodat we Laura kunnen bereiken met dit bericht!