Home bizar

Mama past deze remedie toe op haar baby. Kort daarna sterft hij. Wees hier voorzichtig mee moeders!

1753

Het is misschien moeilijk te geloven, want ieder van ons heeft al wel eens Vicks VapoRub gebruikt. Het lijkt een onschuldig zalfje, goed tegen koorts, een verstopte neus en vele andere kwaaltjes.schermafbeelding-2017-01-11-om-12-47-46

Een Mexicaanse moeder doet haar tragische verhaal om andere ouders te waarschuwen en te voorkomen wat haar overkwam: het verlies van haar 2-jarige baby. Toen ze terugkwam van haar werk, ging ze de kamer van haar baby binnen. Toen ze hem wilde kussen, voelde ze dat hij koorts had. Ze dacht dat het een gewone verkoudheid was en besloot om een huishoudelijk middeltje te gebruiken.

Ze smeerde Vicks VapoRub op zijn borst en onder zijn neus om zijn ademhaling te bevorderen. Ze duffelde hem in en ging naast de jongen liggen.

Ze was moe en viel in slaap. Toen ze enkele uren later wakker werd, merkte ze dat haar zoontje niet meer ademde. Vervolgens repte de moeder zich naar het ziekenhuis om hem te redden. Helaas tevergeefs, want daar kon alleen vastgesteld worden dat hij al uren dood was.

Lees op de volgende pagina hoe dit kon gebeuren.volgende-pagina-1