Home geweldig

Moeder met kanker krijgt een make-over van haar dochter.. Ongelooflijk hoe zij eruit komt te zien!

629

Waren schoonheid zit van binnen en niet van buiten. Algemeen bekend, maar toch wordt het vaak in het leven en bijvoorbeeld in de media niet zo gezien. Uiterlijk is al decennia lang erg belangrijk. Vooral bij vrouwen is het uiterlijk iets bijzonders. In alle decennia heen is ‘mooi’ anders gedefinieerd en hebben (voornamelijk) vrouwen zich aangepast aan deze definities.

goda-1

Make-up is in het leven geroepen om aan deze idealen te voldoen en vele vrouwen maken hier gebruik van. Is dit slecht? Dat denk ik persoonlijk niet, want waarom jezelf niet mooier maken wanneer dit mogelijk is met verschillende middelen. Is dit iets waar een vrouw (persoon) voor moet leven? Nee, dat denk ik ook niet. We moeten blij zijn met wie we zijn, maar zijn we dat niet, dan moeten wij zelf mogen beslissen hier iets aan te doen.

In de video zie je dat uiterlijk soms wel erg belangrijk is. Vrouwen die (hoe graag ze het ook willen) niets aan hun uiterlijk kunnen doen. Voor deze vrouwen kan make-up soms een uitweg zijn. Al is het maar voor één uur of één dag.

goda-2

De vrouw heeft een heftige vorm van kanker. Door alle chemotherapieën die zij onderging was haar haar uitgevallen. Een moment in het leven van een kankerpatiënt dat het werkelijk wordt, je bent ziek. Een verschrikkelijk moment waarbij alle beetjes naar verbetering helpen.
Haar dochter is een bekende make-up artiest die haar moeder een dag in het zonnetje wilt zetten. Ze geeft haar een totale metamorfose.


In het filmpje zijn de stappen van de metamorfose goed te zien en eerlijk… het resultaat is prachtig!