Home bizar

De vader ontdekt dat een man seks berichten stuurt naar zijn tiener dochter, vervolgens neemt hij actie…

366

Een vader uit Oklahoma ontdekte onlangs dat een onbekende man van 33 jaar chatte met zijn 15-jarige dochter. De gesprekken waren van die aard dat ze niet geschikt waren voor een meisje van 15 jaar. Hij ontdekte dat de man ook naaktfoto’s naar haar had verstuurd en op een zeer ongepaste manier met haar praatte.

De vader had een app genaamd “Family Time” geïnstalleerd om te controleren wat zijn dochter deed op het internet, en zo kwam hij alles te weten. De app maakt het mogelijk voor ouders om een vinger aan de pols te houden bij wat kinderen doen op het internet.

Toen de vader de berichtjes had ontdekt, nam hij contact op met de politie. Maar besloot ook om zelf actie te ondernemen. Hij besliste om zich voor te doen als zijn dochter op het internet, en nam contact op met de man. Hij contacteerde de man en vroeg of ze konden afspreken, met de belofte dat ze seks zouden hebben.

Buiten het huis had de vader een tent opgezet en nodigde de man uit om daar te ontmoeten. In de tent zat daadwerkelijk een vrouw, niet het 15-jarige meisje, maar wel haar stiefmoeder. Zijn dochter zat binnen in het huis, en was zich van niets bewust.

 

Toen de man aankwam aan de tent ontdekte hij heel vlug dat deze avond niet zoals gepland zou lopen.

– Hij dacht alles met haar te hebben gepland en hij was klaar. Maar wij waren ook klaar, zo vertelt hij aan KOCO TV.

Voor hij besefte wat er aan de hand was werd hij geschopt door 3 mannen, de vader en twee andere familieleden. Toen bonden ze hem vast en belden ze naar de politie om hem te komen oppakken.

De tienerdochter was niet op de hoogte van de plannen van de familie, en zat nietsvermoedend in het huis terwijl dit alles in de achtertuin van het huis afspeelde.

Hieronder kun je de clip zien van de hele operatie.

De politie heeft dan een rapport opgesteld tegen de 33-jarige man. De politie wil ook meegeven dat ze niet aanraden om het recht in eigen handen te nemen, maar politieagent Jody Suit vervolgt:

Als ouder kan ik hem goed begrijpen. Ik denk dat je als vader wel het recht hebt om je kinderen te beschermen.

Bent je het eens met de agent? Had de vader het recht om dit soort val op te zetten? Laat maar weten in de comments!