Home verw

Jongen van 14 zingt een lied voor zijn overleden broer – na een paar seconden is het hele publiek in tranen

470

Over het algemeen is het punt van talentenshows op TV om amateurs een kans te geven om hun talent te laten zien, en ze daarna tot sterren om te vormen, maar er zit ook zoveel meer achter – zoals verhalen van deelnemers over belangrijke gebeurtenissen in hun leven die ze hebben gemaakt wie ze vandaag de dag zijn.

Precies om deze reden is de auditie van 14-jarige Fletcher Pilon voor “Australia’s Got Talent” zo krachtig. Twee dagen voor zijn auditie besloot Fletcher een lied te schrijven over zijn verdriet, nadat een tragische gebeurtenis zijn leven voor altijd veranderde. Zijn geliefde broer Banjo was onlangs aangereden door een auto, en was overleden.

Fletcher noemde zijn eerbetoon “Infinite Child” (Eeuwig Kind), en toen hij het begon te zingen moest iedereen in het publiek huilen. Het is een prachtig, hartverscheurend moment van een zeer getalenteerde zanger die later zelfs de hele competitie won.

Deel de ontroerende voorstelling van Fletcher, dit zou iedereen namelijk moeten zien.